Seiere i seriepremieren

Terje Sletta for bortelaget Melhus

Utendørssesongen er igjen i gang, og Grønberg åpnet seriekastingen i 1.divisjon med hjemmekamp mot Melhus 1. Været viste seg fra den kjølige siden, og temperaturen var neppe mye over 5°C.

Grønberg tok kommandoen fra start, og Melhus ble tidlig hektet av. Ledelsen økte jevnt gjennom hele kampen, og til slutt kunne hjemmelaget konstatere en komfortabel seier på i overkant av 500 poeng. Dette til tross for at flere av lagets kastere nok presterte et godt stykke under pari. Banens beste ble Kjell med 650 poeng, mens Melhus’ Arve Meistad fikk 620. Ellers kastet Jon (460), Jonny (510), Roger (370) og Morten S (360) for førstelaget.

Kampark Grønberg 1 – Melhus 1

Andrelaget tok turen til Forbordsgrenda for lokaloppgjøret mot Grei. Til tross for at laget lå under med 60 poeng halvveis, løftet laget kastingen etter sidebyttet, og kombinert med at Grei falt av noe, ble det til slutt en komfortabel seier, også her. Best for laget var Knut med 520 poeng. De to andre var Rune (440) og Trond (360).

Kampark Grei – Grønberg 2