Verdalsseier i minnecupen

Minnecup i fint junivær

Minnecup i fint junivær

Lørdag 1.juni ble den femte utgaven av Roar Sjøtrøs minnecup arrangert. I fint og varmt junivær hadde totalt 25 kastere tatt turen til Grønberg for å konkurrere om seieren.

I det som var antatt å være en jevn finale, tok til slutt verdalingen Egil Hammer en klar seier over tidligere vinner Odd Arild Tvervåg fra Brannåsen. Veteranen Egil Hammer tok med det sin første seier i cup’en, og dermed også sitt første napp i vandrepokalen. Etter at de 20 kastene var unnagjort i finalen ble seiersmarginen på hele 190 poeng, 440 – 250. Parallelt med finalen gikk bronsefinalen, der Svein Rømo beseiret fjorårsvinner Kåre Bae med 390 – 230.

Grønberg sine egne kastere gjorde seg lite bemerket i konkurransen, best av de lokale ble Knut Andersen og Morten Stav som begge ble slått ut kvartfinalene.

Roar Sjøtrøs familie deltok også under arrangementet, både som tilskuere og i selve kastingen. Imponerende nok klarte sønnen, Morten Sjøtrø, å kvalifisere seg for åttedelsfinalen, til tross for lite eller ingen trening de siste tiårene.

Resultater Roar Sjøtrøs minnecup 2013